Sondre Lerche / Hannah Storm

Det er lett å konkludere med at Sondre Lerche gikk ut som vinneren av musikkåret 2020.

Alexandraparken SpareBank1 SMN-scenen (18+) 455,- inkl.gebyr
19:00 Dørene åpner
21:00 Hannah Storm
23:00 Sondre Lerche Solo

For mange ble det et år der pandemien kastet faretruende skygger, men for Lerche ble det til et toppår, både kunstnerisk og når det gjelder aktivitetsnivå.

I juni gav han ut «Patience», som ble nominert til tre Spellemannpriser og som de fleste enes om at er hans klart sterkeste utgivelse så langt. «Etter å ha gjort 140 konserter med det intense liveshowet vi lagde til Pleasure-turnéen, hadde jeg et behov for å roe ned det meste i livet mitt.» sier han selv. «Jeg hadde et behov for å lage lindrende musikk».

Han skulle ha spilt en lang rekke konserter i USA på høsten, og vært et av hovednavnene på den største scenen på Øyafestivalen. Alt ble naturligvis avlyst, men Lerche hvilte ikke et sekund i 2020 og nådde allikevel ut til et uvanlig stort publikum. Strømmekonserten hans på «Brakkesyke» ble sett av 87000 mennesker og samlet inn 130 000 kroner til Leger Uten Grenser. Han gjorde en magisk konsert med KORK for NRK, og spilt gåsehudfremkallende intimkonserter i Emmanuel Vigelands Maousoleum. Etterpå fulgte en festivalsommer som på tross av alle avlysninger ble pepret med små og større konserter i alle kriker og kroker i landet. 2020 ble med andre ord året Lerche fant sin «indre Jan Eggum», og kjørte land og strand rundt for intense, underholdende og bevegende møter med publikum på de scenen som var åpne.

Utenom å være en eminent låtskriver, arrangør og tekstforfatter, er Lerche rå på å få med seg og engasjere sitt publikum.
Vi gleder oss derfor stort til Lerche inntar Alexandraparken med sitt velsmurte og energiske enmannsshow.

Følg artisten på sosiale medier: sondrelerche.com

Hannah Storm

Det er bare å glede seg til du kan si: jeg hørte henne på Moldejazz før de første låtene ble sluppet!

Strømmen av norske poptalenter er gudskjelov fortsatt veldig stri, og her kommer et talent som er så ferskt at det fortsatt flytter fritt rundt i støpeskjeen.

Hannah Storm (22) er inspirert av artister som Amy Winehouse, Susanne Sundfør og Adele – men også eldre artister som Frank Sinatra og The Beatles, som hun har vokst opp med å høre på.

Storm kommer fra Oslo, men er nå bosatt i Bergen der hun jobber med produsenter og låtskrivere som Matias Tellez (Young Dreams, Girl In Red mf), Odd Martin Skålnes (AURORA, Sigrid mf) & Sondre Lerche. Disse samarbeidene har resultert i en magisk bukett med låter som slippes høsten 2021

Følg artisten på sosiale medier: