Generell billett og tilgjengelighetsinformasjon

Kjøp billett digitalt på våre nettsider eller gjennom App-en. Billettene fås tilsendt både på e-post og sms. Alt billettsalg er digitalt.

Kontakt Eventims kundeservice om du trenger hjelp eller har spørsmål: +47 21 95 92 00 (Mandag - Torsdag: 09:30-16:00 / Fredag: 09:30-15:30)

HA ALLTID BILLETTEN KLAR TIL SCANNING VED INNGANG

Det er ikke tillatt å benytte andre plasseringer enn billetten som er kjøpt. Sett deg nøye inn i hvor du har kjøpt billett og benytt inngangen som står på billetten. Alle innganger vil bli godt merket.

Hold avstand | Er du syk, blir du hjemme | Praktiser god hånd- og hostehygiene | Desinfiser hender på vei inn- og ut av konsertlokalet | Respekter festivalens retningslinjer | Vær kul og vis hensyn!

Kulturrabatt for Ungdom er tilgjengelig til alle konserter. Gjelder ungdom fra 15-20 år og er ei ordning i regi av Møre og Romsdal Fylkeskommune. Rabatten er personlig og hver enkelt ungdom får derfor bare kjøpe én billett.
Alle med Kulturrabatt-billett må vise legitimasjon ved inngang til konsertsted.Billetten er et verdipapir, tapte billetter erstattes ikke.
Videresalg av billetter til over pålydende pris er ulovlig.
Kjøpte billetter refunderes ikke.
Foto og videoforbud gjelder på alle arrangementer.
Røyking kun tillatt på oppmerkede områder.
Flasker, drikke, mat, stoler, dyr, alkohol, kamera og paraplyer er forbudt å ta med seg på våre konserter.
Innslipp: 30. min. før konsertstart.


TILGJENGELIGHET
- Egne rullestolbilletter selges til alle arrangement.

  • Kontakt oss på salg@moldejazz.no / +47 71 20 31 50 ved spørsmål.
  • Vær tidlig ute dersom du har behov for assistanse, og kontakt vårt vertskap på spillestedet.

Ledsager: Innehaver av et ledsagerbevis fra sin kommune kan kjøpe 1 ledsagerbillett pr. konsert. Gyldig ledsagerbevis må fremvises ved inngang. Kontakt Eventims kundeservice om du trenger hjelp eller har spørsmål: +47 21 95 92 00 , eller send e-post til salg@moldejazz.no for å få nødvendig kampanjekode for kjøp av ledsagerbillett på nett.
Vårt vertskap på spillestedene bistår gjerne med å lede til plass, og forklarer letteste vei til toalett, bar og andre fasiliteter. Vi kan dessverre ikke bistå med hjelp til toalett mv.
Ta også kontakt med vårt vertskap dersom du kommer med egen rullestol og ønsker å sitte i denne. Mange av våre spillesteder har egne HC-plasser og det er et begrenset antall seter i et normalt sal-oppsett. Vi forsøker så langt det er mulig å finne gode løsninger utover dette så fremt vi vet om det på forhånd.

Romsdalsmuseet: HC parkering og inngang på området ved Gildehallen. Lett adkomst og god fremkommelighet på arenaen på grusveier. Egen rullestoltribune med god utsikt og tak. HC-toalett ved inngangen. Eget vertskap bistår til, og ved tribunen, ta kontakt ved behov. Rullestoler med ledsager prioriteres på selve tribunen dersom det er fullt. Det er mulig å sitte i rullestol ved siden av og rundt tribunen om en ønsker det. Det er ikke tillatt med egne stoler utover rullestoler på arenaen, og det er begrensninger foran scenen.

Kikkans Hall: Ramper fra fortau inn i teltet, og inne i teltet. HC-toalett tilgjengelig. Ta kontakt med vertskapet på stedet for spørsmål, ledsaging og ev hjelp opp rampe.

Molde Domkirke: Adkomst via rampe inn kirken rett ved hovedinngangen. Eget HC-toalett i våpenhuset. Rullestolplasser på endene av seteradene og ved sidene.

Bjørnsonhuset: Tilrettelagt med HC-sitteplasser, heis til galleri (ikke rullestolplasser på galleriet), og eget HC-toalett. Ingen terskler. Meld ifra om du ønsker å bruke egen rullestol.

Teatret Vårt: Egne HC-sitteplasser, heis, eget HC-toalett. Ingen terskler.

Storyville: Tilrettelagt, både fra utsiden og innvendig heis. Eget HC-toalett i foaje.

Alexandraparken: Egen HC inngang på vestsiden på kai-nivå (lett bakke ned fra storgata). Eget HC-toalett tilgjengelig, ta kontakt med vertskap for tilgang. Flatt, asfaltert område i konsert og bar-telt, men noen terskler i form av kabelgater. Mindre fremkommelighet inne på øvre parkområde.

Reknesparken: Mindre fremkommelig terreng for rullestolbrukere, relativt bratt grusvei som fører opp til et amfi. Gjennomførbar med el-rullestol for utebruk eller dyttehjelp i manuellstol. Egne plasser for HC på siden av amfi. HC-toalett IKKE tilgjengelig.

Storgata: Lett adkomst. HC-toalett tilgjengelig i sentrum på Rådhuset, Moldetorget kjøpesenter og hoteller.

Rådsalen: Delvis tilrettelagt. Det er heis fra bakgården, må opp en rampe i 2. etg.


Spillested

Dag

Annet