TORA / Mall Girl

Alle festkvelder med respekt for seg selv bør avsluttes med et fyrverkeri.

Alexandraparken SpareBank1 SMN-scenen (18+) 455,- inkl.gebyr
19:00 Dørene åpner
21:00 Mall Girl
23:00 TORA

Nettopp derfor kroner bandet TORA, med Norges nye gitarheltinne Tora Dahle Aagård lørdagskvelden i Alexandraparken under årets Moldejazz.

Det spraker av energisk girl power, rocka virtuositet, lekenhet, og kruttsterk spilleglede når Tora og bandet står på scenen.

Dette blir et høydepunkt, og nettopp høydepunktene har stått i kø for Dahle Aagård så langt i karrieren. Tora og bandets andre album «Girls», kom i 2020, og ble velfortjent nominert til en Spellemann i kategorien blues. Artisten, som etter sigende øver fra hun står opp om morgenen til klokken 2 om natten, har ikke ligget på latsiden i koronaåret heller, og gjort en lang rekke solokonserter. I oktober 2020 delte hun hovedscenen under verdens største virtuelle gitarfestival med legender som Joe Bonamassa, Carlos Santana, St Vincent og John McLaughlin. Hun har over 160 000 følgere fra hele verden på Instagram, og Hollywood-legender i fanskaren. Tross sin relativt unge alder (27 år) har hun allerede stått på scenen i Londons egen storstue Royal Albert Hall under «The Norwegian Blues Adventure» sammen med blant andre Knut Reiersrud, Vidar Busk og Amund Maarud.

Vi gleder oss til å følge TORA videre, men først av alt gleder vi oss til å se henne i Alexandraparken i juli!

Følg artisten på sosiale medier: thisistora.com

Mall Girl

Er det pop, er det jazz, eller er det så nøye?

Bandet, som huser noen av sin generasjons mest spennende jazzmusikere, har på kort tid blitt kjent for sine dirrende energiske liveshow og sin musikk som eksploderer i pastellfarger.

Det er bra fruktsetting på det norske pop-treet om dagen. Mall Girl danser lekent og med stor selvtillit nedover den opptråkkede stien «band med jazzbakgrunn som spiller vill og kreativ indie-pop».
Inspirasjonskildene spenner fra det glade åttitallets popeskapader til støy, indie og matterock. Dette er først og fremst fri musikk som smyger seg raskt inn gjennom ørene før den fester sin klo i bevisstheten og blir der.
Etter sin første konsert i februar 2018 lastet de opp låten «Slay Queen» til Soundcloud og senere på NRK Urørt. Låta ble umiddelbart anbefalt av Urørtpanelet, og bandet ble utnevnt som «Månedens Urørt» og fikk tung rotasjon hos NRK P3. Etter dette tok det ikke lenge før internasjonal musikkbransje begynt å banke på døren.
I løpet av de siste årene har Mall Girl gitt ut en sterke serie med singler og spilt på store Skandinaviske festivaler som Øya, Roskilde og Bylarm. Nå står endelig Moldejazz for tur for denne lekne gruppen!

Bethany Forseth-Reichberg – vokal, Iver Armand Tandsether – gitar, Eskild Myrvoll – bass, Hannah Veslemøy Narvesen – trommer

Følg artisten på sosiale medier: