Dagprogrammet i Alexandraparken er klart, Jazzlogen kommer, vi flytter tre konserter og setter opp en ekstrakonsert med Ellen Andrea Wang Trio.

Konsertene med Ben Wendel og Manu Katche flyttes til 2022. Red Kite flyttes til Teateret Vårt og vi setter opp en ekstra konsert med Ellen Andrea Wang Trio. Jazzlogen kjører pop-up varianter i 2021, og dagtidprogrammet i er Alexandraparken lagt ut!

Dagtidskonsertene i Alexandraparken og Jazzlogen er tilbake!

Som tidligere år arrangerer vi på dagtid gratis konserter i Alexandraparken. Her møter dere en stor bredde av musikalske talenter fra hele Norge. Det hele sparkes i gang mandag 19. juli kl 12.00 med den offisielle åpningen av festivalen.
Se dagtidprogrammet i Alexandraparken her.

En annerledes parade.
Den tradisjonelle paraden har en liten smittekrav-vennlig vri i år. Jazzlogen kommer til å dukke opp på ulike uannonserte steder og tider i sentrum under festivalen. Følg med og hold øyre og øyne åpne!

Se hele programmet vårt her.

Merk: Grunnet smittevern er det begrensede plasser på dagtid og inndeling i 2 kohorter. Nederste kohort, nærmest scenen har inngang via Tollbugata. Det vil være ett innslipp pr konsert så sjekk programmet nøye!

Konsertene med Ben Wendel og Manu Katche flyttes til 2022. Red Kite flyttes til Teateret Vårt og vi setter opp en ekstra konsert med Ellen Andrea Wang Trio.
Grunnet problemer med innreise til Norge må vi dessverre flytte konsertene med Ben Wendel og Manu Katche til 2022. Kjøpte billetter blir automatisk refundert.

Som et resultat av dette setter vi opp en ekstra konsert med Ellen Andrea Wang Trio torsdag kl. 20.00 i Teateret Vårt.

Videre flytter vi den utsolgte konserten med Red Kite fredag 23. juli kl. 22.00 fra Storyville til Teateret Vårt. Dette gjør at vi kan legge ut flere billetter til denne.

Billetter til Red Kite og EAW Trio legges ut kl 13.00 tirsdag 13. juli.