Viktig informasjon om Alexandraparken

Vi er så glade for å kunne ta i bruk Alexandraparken igjen i år, men parken vil ikke fungere helt som normalt.

Her følger viktig info til dere som alt har kjøpt billett og dere som tenker dere har lyst «ut å jazze» i år

Kom tidlig!
Forsterkede smittevernskrav gjør at innslipp på konserter vil ta lengre tid enn normalt. Dørene våre åpner kl 19.00 hver kveld. Ikke vent til siste sekund før konsertstart, men kom og nyt festivallivet sammen med oss så tidlig du kan.

OBS: Billettkategoriene A, B og C opphører
Etter at regjeringen åpnet for trinn 3 i gjenåpningsplanen har vi valgt løsningen med «faste tilviste sitteplasser» i parken. Dette for at dere som publikum skal få en best mulig konsertopplevelse. Det medfører at sonene som står på billettene ikke er å finne i parken. I stedet vil dere bli anvist til en sitteplass, fortsatt sammen med de du ønsker å sitte med (så klart innenfor samme kohort / familie). Denne plassen må du beholde hele kvelden og du kan ikke flytte deg rundt til andre plasser.

Kom samlet!
Fordi vi forholder oss til kravet om faste tilviste sitteplasser i smittevernloven, medfører dette at du blir fulgt til et anvist bord av våre vakter. For at dette skal fungere på best mulig måte for både deg og oss ber vi dere komme samlet om dere skal sitte sammen med noen.

Kommer du sent er det ingen garanti for at du får sitte sammen med kohorten din.

MERK: På kveldstid kommer du IKKE inn i Alexandraparken uten å ha kjøpt en billett til konsertene.