Valkyrien Allstars

I veikrysset mellom folkemusikken og rocken!

Billett med mat
Rådhusteltet
Kun konsert
Rådhusteltet

Denne konserten er flyttet fra Romsdalsmuseet til det nye teltet på Rådhusplassen.

Valkyrien Allstars har med sitt nyeste album «slutte og byne» virkelig truffet blink, og kritikkene har med god grunn vært av det overstrømmende slaget.

Rett før korona traff oss rakk frontfigur Tuva å bli en enda mer folkekjær gjennom sin bunnsolide innsats i «Hver Gang Vi Møtes» på TV2.

Bandet brakdebuterte med et selvtitulert album i 2007 og solgte raskt til gull. Siden den gang har det gått slag i slag med albumutgivelser og konsertopptredener, blant annet to kvelder i Alexandraparken i 2013. Valkyrien Allstars er et av landets aller beste liveband, uansett sjanger, og har siden debuten i 2007 gått foran i utviklingen av krysninger av folkemusikk og rock. De har tatt nye steg i stadig nye retninger for hver utgivelse de har sluppet, men lar aldri noen tvile på at det er Valkyrien du hører på. Bandet består av Tuva Syvertsen, moldenseren Magnus Larsen Jr (også kjent fra Di Derre), Erik Sollid og Martin Langlie, som sammen lager og arrangerer låtene. Når de entrer scenen til sommeren kan vi garantere en kraftpakke av energi, hudløs inderlighet og samspill som slår gnister. Vi er svært glade for å endelig få Tuva og Valkyrien Allstars tilbake til Moldejazz!

Meny