Steinar Raknes STILLHOUSE Band

Publikumsfavoritt entrer scenen i teltet på Rådhusplassen!

Billett med mat
Rådhusteltet
Kun konsert
Rådhusteltet

Denne konserten er flyttet fra Romsdalsmuseet til det nye teltet på Rådhusplassen.

Noen konserter og noen artister har et særegent grep om sitt publikum, og får taket til å løfte seg, uansett original takhøyde. Steinar Raknes fra Midsund er en slik artist.

Fra å spille kontrabass med historiske jazznavn som Chick Corea, Michael Brecker og Bobby McFerrin, har han i senere år tatt et skritt utenfor jazzen og dukket hodestups ned i roots, blues, rock og americana. Både som vokalist og bassist har han en rå og tydelig nerve.

Raknes har også en slående evne til å skrive låter som fester seg umiddelbart og som føles kjente og kjære allerede fra første lytt, men gjør også gåsehudfremkallende coverversjoner av låtene til helter som Bob Dylan, Depeche Mode og Bruce Springsteen. Et soleklart høydepunkt under Moldejazz i annerledesåret 2020 var urfremføringen av bestillingsverket «On the Road», med Raknes og hans Stillhouse band.

Raknes har i det hele tatt ikke ligget på latsiden i årets om ligger bak oss. Nylig kom albumversjonen av musikken, som han i isolasjon, har spilt inn hjemme i sin egen leilighet. Vi gleder oss til et gjensyn med publikumsfavoritten Steinar Raknes og hans Stillhouse-band og syns det er stor stas å kunne presentere ham i det nye teltet på Rådhusplassen, der man også kan kjøpe billetter inklusiv matservering!

Med Unni Wilhelmsen på laget er bandet ytterligere styrket. Hun har mange fans i Molde, både fra sin tid som soloartist og ikke minst etter at hun ble med i Di Derre.

Sett deg på venteliste for billett til denne konserten

Meny