06 BOYS

06 Boys er noe så sjelden som et norsk hip hop danseband, som for alvor har fått sitt gjennombrudd den siste tiden med sangen «Sprint».

Alexandraparken SpareBank1 SMN-scenen (18+) 380,- inkl.gebyr
20:00 Dørene åpner
21:00 DJ
22:00 06 BOYS

I et intervju med magasinet “730” i 2019 svarte bandet “06 Boys” følgende på spørsmålet om hva deres drøm er: “Å spille på Norges beste festival; Moldejazz.” Etter massiv etterspørsel blant publikum kommer denne drømmen endelig i oppfyllelse! Lørdag 17.juni skal de nemlig ha kick-off for årets Moldejazz i den tradisjonsrike Alexandraparken.

Bandet har med sin høye energi og melodiøse sanger bidratt til å spre Molde-dialekten til lyttere og konsertarrangører over hele landet. Det store målet med musikken har vært det å kunne holde konserter, og sommeren 2020 fikk 06 Boys endelig gjort dette i form av to konserter på “Sommerscena” i Molde. Det var voldsomme forventninger knyttet til deres første show og 400 billetter ble revet bort i løpet av få minutter. Drømmen deres ble endelig realisert og de to utsolgte konsertene sto igjen som en enorm suksess, ifølge både publikum og bandet selv.

Siden den gang har det unge bandet fortsatt sin framgang på flere fronter. Tidligere i sommer holdt de konsert med “Musti” under “Ekstremsportveko” på Voss og de er for tiden aktuell med slippet av sin nyeste singel “Boble”.
Med alt fra beinharde hiphop sanger til herlige sommer rytmer som er umulig å ikke danse til inviterer de nå i samarbeid med “Moldejazz” til åpningen av årets festival!

Erlend Skeid, Håvard Bjerkan, Ivar Bjerkan, Tommy Rykhus Johansen, Michael Rindal, Lasse Gønz, Joakim Riise, Joakim Selvfors

Følg artisten på sosiale medier: