Kappekoff / Hedda Mae

Uimotståelig fengende disco / funk / jazz

Alexandraparken SpareBank1 SMN-scenen (18+) 455,- inkl.gebyr
19:00 Dørene åpner
21:00 Hedda Mae
23:00 Kappekoff

Musikken er beslektet med den elektroniske "Oslo-discoen" som er gjort kjent av artister som Lindstrøm og Todd Terje, men Falkenberg blander inn jazz- og improvisasjonsmusikk og fengende popmelodier.

Bak navnet Kappekoff står bassist og produsent Magnus Falkenberg fra Oslo med bakgrunn fra jazzlinja på Norges Musikkhøgskole.
Høsten 2020 slapp Kappekoff albumet «Turning Points», der den musikalske egenarten er den store variasjonen og bredden i lydbildet og sjangeruttrykk. Sjansen for at du har hørt låta "Why You" er stor, i alle fall om du er NRK P3-lytter.
På albumet medvirker både jazzutøvere og populærartister som Ola Kvernberg, Jimmy Smash, Myra, Linni, Thomas Busch (Proviant Audio), Lyder Øvreås Røed (Fieh), Martin Windstad (Todd Terje, Steamdome, Kurt Nilsen m.m) og Kristoffer Eikrem (Mutual Intentions).
Disse bidrar til å forsterke musikkens bredde i sjanger og uttrykk.

Kappekoff stiller med fullt band i Alexandraparken!

Følg artisten på sosiale medier:

Hedda Mae

Blir 21 år gamle Hedda Mae fra Bergen Norges nye popkomet? Mye kan tyde på det!

Hennes fargesprakende og positive popmusikk har i følge Dagens Næringsliv brakt «brede smil og spunky energi til popen»

På tross av at hun foreløpig har sluppet et knippe låter har hun allerede rukket å sjarmere et stort publikum, og blitt trukket frem som et pophåp gjentatte ganger både av norsk og internasjonal presse. Vi tør påstå at hennes humørfylte og ultra-fengende blanding av retrodisco, vestkystpop og gospelfarget R&B appellerer like sterkt enten du har vokst opp med Pompel og Pilt i svart hvitt som eneste Barne-TV på NRK, eller med YouTube flimrende på en iPad. Hun bygger bro over alle generasjonskløfter, og det er bortimot umulig å ikke la seg rive med når Hedda Mae står på scenen.
I vinter har hun vært en av deltagerne i NRK programmet "De Neste", og hun var bekreftet til flere av de største utendørsfestivalene da pandemien traff oss i fjor.
Vi gleder oss til å presentere supertalentet Hedda både for Moldejazz sitt voksne og feststemte publikum i Alexandraparken + en egen konsert for barn under sommerens festival (billetter kommer)

«...det er galskap at bergenske Hedda Mae fremdeles ikke er en stjerne» 5/6 VG
«Love it!» - The Independent
«The new nordic pop-sensation» - By:larm
«This is super cool» - Phil Taggart/BBC Radio 1

Følg artisten på sosiale medier: