Sponsorer

Det er mange som bidrar til Moldejazz. Noen mer enn andre, og i et mer forpliktende format.

For at vi skal kunne sikre Moldejazz også i fremtiden er vi avhengig av støtte. Vi håper at nettopp dere kan tenke dere å være med på laget. Med denne støtten vil vi kunne ha mulighet til å jobbe med blant annet pynting av Storgata.

Generalsponsor

SpareBank 1 SMN ble grunnlagt i 1823, men banken kom til Molde og Romsdal i 2005; da Romsdals Fellesbank ble fusjonert inn. Totalt i SpareBank 1 SMN konsernet er vi 1200 ansatte, hvorav godt over 100 arbeider i vårt fylke. Molde og Ålesund er de store brohodene.

Hvorfor sponser dere Moldejazz?
MoldeJazz er et fyrtårn i regionens kulturliv. Den skaper mye oppmerksomhet og trafikk i Molde - spesielt i uke 29, men også ellers i året. Den er en identitetsbygger av første klasse og har bidratt til talentutvikling i stor stil. På mange måter bringes den store verden inn til vårt område; slik sett er festivalen enestående!

Hvor lenge har dere vært sponsor for Moldejazz?
Egentlig i alle år, men fra 2005 skrudde vi opp statusen vår til å bli hovedsponsor, og generalsponsor fra 2007. I 2017 opprettholder vi denne posisjonen - som banken har til hensikt å videreføre.

Har dere noen prosjekter i samarbeid med Moldejazz?
Utviklingsstipendene SpareBank 1 SMN Jazztalent og SpareBank 1 SMN JazZtipendiat . Gjennom disse ordningene har unge talenter fått muligheter til å sette sammen nye band, skrive ny musikk og ikke minst, opptre på neste års festival.

Avtalen innebærer fortsatt støtte til Jazzlogen og Moldejazz sin helårlige aktivitet gjennom samarbeidet med Storyville Jazz Club. I tillegg innebærer avtalen en fornyet satsing på utdanningstilbud, først og fremst gjennom øremerket støtte til workshops og mesterklasser.

Besøk SpareBank 1 SMN

Istad Kraft- Hovedsponsor

Istad har i en årrekke hatt et godt samarbeid med Moldejazz.

Moldejazz er en viktig kulturinstitusjon for regionen som gir oss gode opplevelser, skaper liv og røre i nærmiljøet og en tilhørighet til Molde.

Istad har samarbeidet med Moldejazz om Morgengrykonserten, som har vært en annerledes og fin start på dagen.
Istad er din lokale kraftleverandør siden 1918, med et sterkt engasjement for lokalsamfunnet.

Les mer om Istadkonsernet

Scandic Alexandra - Hovedsponsor

Hotellet ble bygget i 1883, men brant ned til grunnen i 1940 for å bli bygget opp igjen i 1950. Hotellet fremstår i dag som et nytt og klassisk hotell. Hotellet har følgende fasiliteter:

Sentral beliggenhet midt i byen - 165 komfortable rom, hvorav 90 med utsikt over fjord og fjell - Ny og eksklusiv suite på toppen av hotellet - 14 konferansesaler med kapasitet opp til 400 personer - Restaurant Stuene - Parkering i garasjeanlegg - Bar A / lobbybar - Sportspuben 1911 - Trådløst internett.

Hvorfor sponser dere Moldejazz?
Scandic Hotel Alexandra er stolt sponsor og samarbeidspartner til Moldejazz. Det er viktig for hotellet å bidra til at jazzfestivalen i Molde fortsatt skal være bærekraftig og at alle som besøker Molde skal få en fantastisk opplevelse.

Hvor lenge har dere vært sponsor for Moldejazz?
Gjennom flere tiår!

Les mer om Scandic Alexandra

Ormen Lange Partnerskap v/ AS Norske Shell - Hovedsponsor

Ormen Lange-lisensen produserer naturgass til eksport til Europa. Gassen blir prosessert på Aukra, og eksporteres til markedet gjennom Langeled.

Dette skaper store ringvirkninger i regionen i form av arbeidsplasser og kjøp av varer og tjenester.

Hvorfor sponser dere Moldejazz?
Moldejazz har lange tradisjoner for samarbeid med petroleumsnæringen, og Jazzfestivalen har skapt et knutepunkt der mennesker, meninger og ideer møtes i en kreativ og pulserende atmosfære.

Hvor lenge har dere vært sponsor for Moldejazz?
Ormen Lange-lisensen har vært partner med Moldejazz siden Aukra ble utpekt som ilandføringssted, fra 2007 med Shell som operatør.

Les mer om Norske Shell, Ormen Lange og Nyhamna

Rema 1000 - Hovedsponsor

Kort om bedriften
REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 tilbudt sine kunder over hele landet et godt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til lave priser. REMA 1000 har pr. i dag 622 butikker i Norge, som drives av initiativrike, motiverte og lokale Kjøpmenn.

Hvorfor sponser dere Moldejazz?
REMA 1000 er innmari stolt hovedsponsor for Moldejazz – for aller første gang! Musikk har alltid vært viktig for oss i REMA 1000, og vi bruker også sang og musikk for å utvikle kulturen i selskapet.
Vi ønsker å fremme musikk som fag, støtte talenter innen både næringsliv og kultur, og ikke minst oppmuntre mennesker med store drømmer.

Hvor lenge har dere vært sponsor for Moldejazz?
2018 er det første året REMA 1000 er med som hovedsponsor

Les mer om Rema 1000

Mediepartner

Romsdals Budstikke runder 175 år i 2018, og er med det landets 3. eldste avis!
Lokalavis for Romsdals-kommunene, og en viktig støttespiller for festivalen siden oppstarten i 1961.

Les rbnett.no og hold deg oppdatert på Moldejazz, og så mye annet!

Jazzpartner

Moderne og effektiv kommunikasjon.
Les mer om TIBE

Kort om bedriften:
Serit IT Partner er en teknologibedrift som leverer tjenester og utstyr basert på ny teknologi og SMB-markedet sitt behov for effektiv støtte for sine forretningsprosesser. Selskapet sitt fokus er å bidra til digitalisering av lokalt næringsliv innenfor samhandling & kommunikasjon, plattformtjenester og forretningssystemer, med fokus på fremtidsrettet teknologi og rådgivning. Selskapet har eget datasenter som benyttes av over 100 av lokale bedrifter, og som er sikkerhetsmessig godkjent av Norsk Helsenett.

Hvorfor sponser dere Moldejazz?
Moldejazz er en av Moldes viktigste bidrag til regionens kulturliv. Ringvirkningene til jazzen er mange, både for lokalt næringsliv og de som vokser opp i regionen. Men i tillegg til å tilføre byen nydelig musikk, skaper den også et stort samhold som vi mener er viktig. Det er viktig for oss å kunne støtte opp under slike lokale verdier og engasjement. Vi ser på dette som en del av vårt samfunnsansvar. Vi er også med å bidra med teknologi til gjennomføringen av arrangementet under selv jazzuka.

Hvor lenge har dere vært sponsor for Moldejazz?
Vi har vært en av de største lokale sponsorene siden 2005, og er stolte av det.


Serit IT Partner er et ledende kompetansemiljø innen IT-løsninger for bedriftsmarkedet i Møre og Romsdal.
Les mer om Serit IT Partner

Reklameservice kombinerer skilt- og dekorproduksjon med salg og drift av utendørsreklameløsninger på flyplasser, ferger og hurtigbåter med mer.
Siden årtusenskiftet har firmaet bygget opp unik kunnskap om installasjon og drift av digitale skiltløsninger, LED-baserte storskjermer og tilhørende program- og maskinvare.
Bedriften ble etablert i 1985 og har i dag 25 ansatte.

Les mer om Reklameservice

Jazzsupporter