Ellen Andrea Wang Trio

Catchy jazz med hitpotensial

Ellen Andrea Wang Trio
Teatret Vårt (Plassen) 395,- inkl.gebyr
Ellen Andrea Wang Trio
Teatret Vårt (Plassen)

Det blir jazz, pop, electronika og «nogo attåt» når Artist in Residence 2021 presenterer sin faste trio.

Ellen Andrea Wang trio når ut til et bredt publikum som noe av det hippeste du finner i norsk jazz. Hun er ikke redd for å blande ulike elementer, der improvisasjon og spennende groover går opp i en helhet av jazz, pop og electronika med «nogo attåt». Det resulterer i både forrykende musikk med hitpotensial og nedpå-strekk med pusterom, spilt av tre musikere som gjennom særpreget aksentuering av rytmiske elementer skaper livejazz på sitt mest glødende.

Dette gjenspeiler også Ellen Andrea Wangs varierte aktiviteter de seinere åra, der hun har turnert store deler av verden med trommelegender som Manu Katché og Marilyn Mazur, spilt med Sting og jobbet med flere egne konstellasjoner. Wang er definitivt i ferd med å etablere seg som et viktig navn også internasjonalt, noe som blant annet illustreres av at britiske Guardian listet henne som en av de mest innflytelsesrike unge kvinnelige jazzmusikere på kloden.

I trioen suppleres hun av Andreas Ulvo, som leverer like spennende bidrag både med analogsynther og akustiske tangenter, mens trommeslager Erlend Dahlen viser hvorfor Nils Petter Molvær og store deler av norsk musikkliv for øvrig bruker hans tjenester.

Ellen Andrea Wang – bass, vokal, Andreas Ulvo – tangenter, Erland Dahlen – trommer, perkusjon

Følg artisten på sosiale medier: ellenandreawang.com