Kiki Manders

Med sitt anerkjente debutalbum ''Love is your is mine'' (Unit Records 2016) statuerte Kiki Manders allerede en klar uttalelse: Hun passer ikke inn i noen kategori.

Storyville (Plassen) 380,- inkl.gebyr

Hun går sine egne veier og søker etter det kjente ukjente. En ung og frisinnet non-konformist med en egen historie som hun møter den musikalske verden med åpent og uten fordommer: "En ny stjerne i jazzhimmelen har steget" skriver JAZZTHETIK magazine (DE)

Kiki Manders, født og oppvokst i Venlo i Nederland, har byttet Amsterdam og New York mot Berlin, kunstbyen, kontrastene og mangfoldet. Den tyske hovedstadens rå skjønnhet er tydelig hørbar i hennes musikk, der hun smart bringer fantasifull finesse og fin historiefortelling sammen. Hun bytter mellom improvisasjon og sang, mellom det forutbestemte og frie.

Med seg til Molde har hun gitaristen Igor Osypov. Igor, med sin knasende, litt forvrengte lyd har blitt en av de distinkte stemmene i jazz så vel som indierock og fusjon. Hans spill med "blod og tarm" bringer et "friskt og komplett konsept" (allaboutjazz.com) til konsertscener og jazzklubber over hele verden. Et av albumene som han har jobbet med som en del av Logan Richardsons prosjekt "Blues People" har blitt oppført under de tre beste jazzalbumene i 2018 av New York Times.

Kiki Manders - vokal, komposisjoner, Igor Osypov - gitar, TBA - trommer

Følg artisten på sosiale medier: kikimanders.com