Her er barnekonsertene - Rabbajazz!

Rabbajazz er tilbake i hjerte av Molde sentrum og jazzen, hvor alt legges til rette for gode konsertopplevelser for barn og unge. Etter flere utsolgte konserter hvert år fortsetter vi suksess satsningen og følger opp med fem nye forestillinger i Rådhusteltet.
Konsertserien inneholder flere ulike sjangere og noe for enhver smak, store som små.

9 Grader Nord | Mambo Compañeros | Tullkattesnutene | Hedda Mae | Griot Brothers

9 Grader Nord

Er dere klar for å reise ut i verden?

Med instrumenter som bambusfløyte og cajon ønsker 9 Grader Nord å ta publikum med på en musikalsk reise nærmere instinktene.

Visjonen er å utfordre publikums musikalske kosthold ved å servere fremmede toner. Her kan dere drømme dere ut i den store verden!
Kvartetten, bestående av søstrene Mira og Dipha Thiruchelvam, Jakob Sønnesyn og Jakob Sisselson Hamre, byr på en blanding av en rekke ulike sjangre, som baila, flamenco, jazz og karnatisk musikk.

Passer for alle
Gratis under 1år. Barn fra 1år til og med 15år.

Barnebillett
Rådhusteltet 100,- inkl.gebyr
Voksenbillett
Rådhusteltet 150,- inkl.gebyr

Mambo Compañeros

Mambos Compañeros får deg til å ville danse. De lar pur musikkglede strømme utover deg og det er umulig å sitte stille.

Dans, dans, dans oppå bordet!

Mambo Compañeros vil presentere ulike rytmer fra Cuba, som bl.a. Cha cha, Bolero og Son Montuno. I spissen har vi kubaneren Luison Medina, som har mere enn 20 års erfaring med skolekonserter så her vil det være noe både for store og små.

Luison Medina - congas, vokal, Bjørnar Søreng - timbales, Magnus Forsberg - trommer, Kjetil Sandnes - bass, Morten Huuse - sang/piano, fløyte, Jens Petter Antonsen - Trompet

Passer for hele familien
Gratis under 1år. Barn: fra 1år til og med 15år.

Barn
Rådhusteltet 100,- inkl.gebyr
Voksen
Rådhusteltet 150,- inkl.gebyr

Tullkattesnutene

De liker å drømme seg bort og lage sanger og synge og danse og finne på ting

Tar dere med på eventyr!

Spellemannprisvinnere Tullkattesnutene er Kirsti Huke og Siri Gjære. De lager låter om det de tenker på og drømmer seg bort i, som viktige saker og godteri. De spiller på mange slags instrumenter, og de spiller gjerne både høyt og lavt.
Konserten passer for alle, og de syns det er spesielt kult hvis det kommer både unge, voksen, gamle og barn sammen!

Passer for hele familien.
Gratis under 1år. Barn fra 1år til og med 15år.

Barn
Rådhusteltet 100,- inkl.gebyr
Voksen
Rådhusteltet 150,- inkl.gebyr

Hedda Mae

Varsel om veldig fengende musikk - gjelder publikum i alle aldre!

Vil du bli med og poppe?

På tross av at hun foreløpig har sluppet et knippe låter har hun allerede rukket å sjarmere et stort publikum, og blitt trukket frem som et pophåp gjentatte ganger både av norsk og internasjonal presse. Vi tør påstå at hennes humørfylte og ultra-fengende blanding av retrodisco, vestkystpop og gospelfarget R&B appellerer like sterkt enten du har vokst opp med Pompel og Pilt i svart hvitt som eneste Barne-TV på NRK, eller med YouTube flimrende på en iPad. Hun bygger bro over alle generasjonskløfter, og det er bortimot umulig å ikke la seg rive med når Hedda Mae står på scenen.
I vinter har hun vært en av deltagerne i NRK programmet "De Neste", og hun var bekreftet til flere av de største utendørsfestivalene da pandemien traff oss i fjor.

Anbefales for absolutt alle fra 0-100år
Gratis under 1år. Barn: fra 1år til og med 15år.

Barn
Rådhusteltet 100,- inkl.gebyr
Voksen
Rådhusteltet 150,- inkl.gebyr

Griot Brothers

Solo Diarra og Ibou Cissokho kommer fra hvert sitt Vestafrikanske land, men er født inn i hver sin kjente Griot familie.

Bli med og utforske!

Ibou fra Senegal og Solo fra Burkina Faso. Griotkulturen fra Vest-Afrika har en lang historie med flotte historier som de ønsker å dele med resten av verden. Griotenes oppgave er å videreformidle tradisjonene til den kommende generasjonen og omverden. De skal fortelle historier, gi råd og være til inspirasjon for de yngre generasjoner.
Tekstene formilder folkets historie, eventyr og sagn.

Passer best fra 3 år og oppover
Gratis under 1år. Barn fra 1år til og med 15år.

Barn
Rådhusteltet 100,- inkl.gebyr
Voksen
Rådhusteltet 150,- inkl.gebyr